דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה בחושה קלה להכנה
עוגת גבינה בחושה עם צימוקים
  • 1 להקציף את הביצים עם הסוכר למשך כ- 5 דקות (אני ממליצה להקציף את הביצים כדי שהעוגה תישאר אוורירית, אך עדיין מדובר בעוגה בחושה).
  • 2 להוסיף בהדרגה את כל המצרכים לפי הסדר תוך כדי בחישה עד לקבלת עיסה חלקה (רצוי לעשות את כל התהליך הזה במיקסר). לפני שמוסיפים את הצימוקים לפזר עליהם את הקמח - הם לא חייבים להידבק (הם יהיו מספיק מצופים בקמח כדי שהם לא ישקעו בתחתית העוגה). טיפ: לכל מה שנכנס בעוגה בחושה עדיף לפזר קמח, אפילו לפרי טרי.
  • 3 להעביר לתבנית מס` 26 משומנת ומקומחת.
  • 4 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 50 דקות, לצנן ולפזר אבקת סוכר מעל.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מס` 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 30.5% 12.6% 54.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב