דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 172 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בצק פילו ממולא תפוח עץ
  • הכנת הבצק:
  • 1 להפשיר את בצק העלים לילה במקרר.
  • 2 להוציא מהמקרר ולהניח על משטח העבודה.
  • 3 לחצות את בצק הפילו לשניים לאורכו (את החלק השני ניתן להשתמש למתכון אחר).
  • 4 לשמן כל עלה בשמן זית.
  • הכנת המלית:
  • 1 לקלף את תפוחי העץ ולחתוך לפרוסות דקות.
  • 2 לחמם במחבת את החמאה והסוכר, להביא לרתיחה, להוסיף את התפוחים, הקינמון והמים, ולבשל במשך כ- 10 דקות או עד שהתפוחים רכים.
  • 3 לשים כל 2 עלי פילו על המשטח, להניח בפינה כף מהמלית שהתקררה ולקפל לצורת משולש.
  • 4 להניח בתבנית עם נייר אפייה ולאפות בחום בינוני כמחצית השעה או עד שהבצק משחים מעט.
  • הכנת הסירופ:
  • 1 להביא לרתיחה בסיר קטן את המים, הסוכר ומיץ הלימון, ולבשל עוד כ- 5 דקות.
  • 2 עם הוצאת הבצק מהתנור יש לטפטף מעט מהסירופ מעל.
  • 3 להגיש חם או קר!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 15.4% 4.2% 76.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב