דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בצק פילו ממולא תפוח עץ
  • 1 יש להפשיר את בצק העלים לילה במקרר.
  • 2 להוציא מהמקרר ולהניח על משטח העבודה.
  • 3 לחצות את בצק הפילו לשניים לאורכו (את החלק השני ניתן להשתמש למתכון אחר).
  • 4 לשמן כל עלה בשמן זית.
  • הכנת המלית:
  • 1 לקלוף את תפוחי העץ ולחתוך לפרוסות דקות.
  • 2 לשים במחבת את החמאה והסוכר ולהביא לרתיחה, להוסיף את התפוחים והקינמון ורבע כוס מים ולבשל כעשר דקות, עד שהתפוחים רכים.
  • 3 לשים כל 2 עלים על המשטח ולהניח בפינה כף מהמלית שהתקררה ולקפל בצורת משולש.
  • 4 לשים בתבנית עם נייר אפיה ולאפות בחום בינוני כמחצית השעה או עד שהבצק משחים מעט.
  • הכנת הסירופ:
  • 1 לשים בסיר קטן את חצי כוס הסוכר, שלושת רבעי כוס מים והלימון.
  • 2 להביא לרתיחה ולבשל עוד כחמש דקות.
  • 3 עם הוצאת הבצק מהתנור יש לטפטף מעט מהסירופ.
  • 4 להגיש חם או קר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 14.1% 4.2% 77.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב