דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 321 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
גולש בשר עם חלב קוקוס
גולש טעים בחלב קוקוס
  • 1 לטגן את קוביות הבשר בשמן במשך כמה דקות.
  • 2 להוסיף את הבצל, השום וכל התבלינים, לערבב, להוסיף את היין האדום, להנמיך את הלהבה ולבשל במשך כשעה וחצי או עד שהבשר מתרכך.
  • 3 להוסיף את קוביות תפוחי האדמה ולהמשיך לבשל עד שיתרככו (כ- 15 דקות, תלוי בגודל קוביות תפוחי האדמה).
  • 4 הכנת הרוטב: לטגן בשמן את הסלרי, השום והג`ינג`ר, להוסיף את רוטב הסויה והתבלינים, לערבב, להוסיף את חלב הקוקוס והמים, ולהמשיך לבשל כמה דקות.
  • 5 כשהבשר מוכן - למזוגאת הרוטב לתוכו ולהמשיך לבשל עוד כמה דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הפלפל האנגלי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 23.4% 49.4% 24.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב