דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 416 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
גולש עם תפוחי אדמה
גולש כתף בקר עם פלחי תפוחי אדמה
  • 1 לחתוך את כתף הבקר לקוביות בגודל הרצוי, להמליח, לפלפל ולהניח בצד.
  • 2 בסיר לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את השום ולטגן דקה נוספת.
  • 3 להוסיף את קוביות הבשר ולטגן עד שהן משנות את צבען תוך כדי ערבוב מתמיד.
  • 4 להוסיף כ- 2 כוסות מים, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, עגבניות מרוסקות ותיבוליות צלי, ולבשל במשך כ- 20 דקות. להוסיף לסיר את תפוחי האדמה, לערבב הכל ביחד (אם יש צורך להוסיף עוד מים) ולבשל כשעה נוספת.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש על מצע של אורז לבן.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.3% 13.9% 41% 40.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב