דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 370 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות טעמא ברוטב פטריות
קציצות ביתיות טעימות ברוטב פטריות
  • 1 מערבבים את כל המרכיבים ומשאירים במקרר לספיגת טעמים בין שעתיים ללילה.
  • 2 הכנת הרוטב: לוקחים סיר רחב גדול ומטגנים את הבצל בשמן על אש נמוכה עד להשחמה בסיר מכוסה.
  • 3 מוסיפים סלרי, שום, רוזמרין, פלפל לבן ופטריות. מערבבים ומכסים עד להגרת נוזלים מהפטריות וריכוכן.
  • 4 מוסיפים את הנוזלים (יין וציר עוף), מערבבים ומחכים לרתיחה של 5 דקות בסיר מכוסה חלקית.
  • 5 מורידים את האש לאש בינונית-קטנה ומתחילים ליצור כדורים קטנים, מכניסים אותם לסיר ומוודאים שכולם שרויים בנוזלים.
  • 6 מבשלים עד לצמצום הרוטב בחצי ולריכוז הטעמים, בערך שעה וחצי על אש נמוכה-בינונית.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 30.5% 39% 25.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב