מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 345 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
בולונז בסגנון קצת אחר
- 1 בסיר אחד מאדים את השעועית הירוקה (בעזרת בן מארי) עד לריכוך למשך כ- 10-15 דקות על אש בינונית.
- 2 בסיר נוסף מחממים כף שמן ומטגנים את הבצל עד לכדי שקיפות. מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים.
- 3 מוסיפים לסיר עם הבצל את הבשר ומטגנים כ- 10 דקות עד לסגירתו. מוסיפים תבלינים, רוטב סויה, רוטב צ`ילי, עגבניות מרוסקות ופטריות קצוצות, ומערבבים היטב.
- 4 כאשר השעועית רכה דיו מוסיפים אותה לסיר עם הבשר, ומערבבים היטב לספיגת טעמים.
- 5 מפזרים מעל את גרעיני הרימון ונהנים מכל ביס. המנה מתאימה לצד אורז לבן/צהוב או כל תוספת אחרת שתיבחרו. בנוסף, מתאימה לארוחת שישי או חג.
- 6 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם אידוי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.2% |
10.3% |
38% |
42.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב