דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 169 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה ואפרסקים ללא גלוטן
עוגת גבינה חגיגית ללא גלוטן
  • 1 בקערה אחת להקציף את החלבונים עם הסוכר וסוכר הוניל.
  • 2 בקערה שנייה לערבב בעדינות את החלמונים עם הגבינה, קמח השקדים גרידת הלימון ותמצית הוניל.
  • 3 להוסיף את הקצף לגבינה בתנועות עטיפה, להעביר לתבנית אפייה עגולה ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 50 דקות (רצוי להניח בתחתית התנור מגש עם מים).
  • 4 להשאיר את העוגה בתנור עד שמתקררת לפחות שעה.
  • 5 לסדר את חצאי האפרסק על העוגה, להכין את הג`לי לפי ההוראות, לשפוך על האפרסקים ולשמור בקירור.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה עגולה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 22.2% 19.8% 56.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב