דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 478 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף ממולא באורז ובשר
עוף שלם ממולא בשר בקר טחון ואורז
  • 1 לנקות ולשטוף את העוף לפני הבישול.
  • 2 לערבב את מצרכי המילוי ולתבל עוד לפי הטעם (לא לשכוח לבשל את האורז חצי בישול לפני כן - מידת האורז במתכון הינה לאחר בישול).
  • 3 למלא את העוף בתערובת המילוי, לסגור את פתחי העוף עם קיסמים ולהיעזר עם חוט קשירה מיוחד לבישול.
  • 4 לערבב את מצרכי הציפוי. למרוח את העוף בציפוי ולהניח על נייר אפייה בתוך תבנית.
  • 5 להוסיף פלחי תפוחי אדמה מסביב לעוף, לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור בחום של 190 מעלות למשך כשעה וחצי או עד שהעוף שחום ומוכן.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: חוט קשירה וקיסמים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 22.9% 35% 39.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב