מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 378 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים טעימה במיוחד
- אופן הכנת הממולאים:
- 1 לחתוך את הראש של הפלפלים, לנקות מגרעינים ולשטוף. להניח בצד.
- 2 במחבת לחמם את השמן ולטגן את הבצל עד להזהבה קלה.
- 3 להוסיף את הבשר ולטגן עד שהבשר משנה את צבעו.
- 4 להוסיף את האורז, הירק הקצוץ, התבלינים, הריבה ורכז הרימונים, לערבב ולכבות את הגז.
- 5 למלא כל פלפל במלית - לא עד הסוף, בערך 3/4 מהגובה.
- אופן הכנת הרוטב:
- 1 בסיר רחב ושטוח לסדר את כל הפלפלים בצורה כזאת שיעמדו.
- 2 בקערה לערבב את כל חומרי הרוטב.
- 3 מעל כל פלפל לשים כף מהרוטב, ואת שאר הרוטב לשפוך מסביב לפלפלים.
- 4 למלא את הסיר ב- 3 כוסות המים ולהביא לרתיחה.
- 5 להנמיך את הגז ולבשל שעה על אש בינונית עד לצמצום רוב הנוזלים.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.4% |
10% |
26% |
58.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב