דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפינס תרד וגבינה
מאפינס תרד טעים לארוחת הערב
  • 1 לערבב את הביצים, המיונז והקמח לבלילה חלקה.
  • 2 להוסיף את התרד החלוט (לחלוט כ- 2 דקות) וקוביות הגבינה הבולגרית.
  • 3 לשמן תבנית שקעים ולמלא כל שקע במילוי התרד והגבינה.
  • 4 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד שהמאפינס משחימים.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 12 שקעים למאפינס.

הערך התזונתי לא כולל את מי המלח לחליטת התרד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 40.5% 32.9% 25.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.7 (0.72 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב