דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 241 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק אפונה עם קבנוס
שילוב נהדר של אפונה וקבנוס
  • 1 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה.
  • 2 להוסיף את האפונה ותערובת הקטניות (להשתמש בכוס אחת - אפשר גם רק אפונה אם רוצים), ולהמשיך לטגן עוד כמה דקות.
  • 3 להוסיף מים ותבלינים, ולהביא לידי רתיחה.
  • 4 להנמיך את הלהבה ולבשל במשך כחצי שעה או עד להתרככות.
  • 5 להוסיף את הקבנוס, להמשיך לבשל עוד 7 דקות ולתבל עוד במידת הצורך.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. זמן ההכנה לא כולל את זמן השריית האפונה והקטניות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.5% 24.3% 23.1% 38.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב