דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 172 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון אפוי בלימון וכוסברה
פילה דג אמנון למנה ראשונה
  • 1 לשטוף את פילה האמנון, לנגב ולפזר עליו את המלח ומיץ הלימון. להניח בצד לספיגת הטעמים למשך כ- 20 דקות.
  • 2 לערבב את השמן עם הכוסברה, השום והתבלינים.
  • 3 לסדר את פילה האמנון על נייר אפייה בתוך תבנית ולפזר את פרוסות הלימון מסביב.
  • 4 למרוח את כל הדגים בשמן המתובל.
  • 5 להכניס לאפייה בתנור בחום של 190 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד שהדג משחים.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 17.1% 75.2% 5.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב