דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 103 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולית קלה להכנה בתוספת חלבה
עוגת שוקולית מושלמת עם נגיעות חלבה
  • 1 בקערה מקציפים את הביצים ומוסיפים את החומרים הבאים בהדרגה: סוכר, שמן, שמנת להקצפה, קמח, אבקת אפייה ושוקולית.
  • 2 מוסיפים את החלבה המגורדת ומערבבים בעזרת כף.
  • 3 משמנים תבנית ומעבירים לתוכה את תערובת העוגה.
  • 4 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 160-170 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
  • 5 מרתיחים על הגז את השמנת המתוקה, מוסיפים את השוקולד המריר וממיסים עם השמנת.
  • 6 ברגע שהעוגה הצטטנה מעט שופכים את הקרם על העוגה ומפזרים חלבה מגורדת מעל.
  • 7 הרי לכם עוגת שוקולית מושלמת - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מרובעת לעוגה (אפשר גם חד פעמית).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 35.3% 8.6% 54%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב