דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 263 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף עם פטריות
  • 1 לרחוץ היטב את העוף ולהניח בתבנית פיירקס.
  • 2 לחמם תנור ל- 200 מעלות.
  • 3 לשפוך מעל מעט שמן זית ולתבל בפלפל, מלח, פפריקה ותבלין
  • סטייק, משני הצדדים.
  • 4 לכסות את התבנית עם נייר אלומיניום ולהכניס לתנור לשעה.
  • 5 להפוך את צד העוף באמצע האפיה.
  • 6 בזמן שהעוף בתנור להכניס את הפטריות לקערה עם מים ולתת לנוח ל- 10 דקות. להוציא את הפטריות ולרחוץ בעדינות תחת מים זורמים.
  • המהדרין יגידו שצריך לנקות עם מטלית לחה ואני אומרת שתחת מים זורמים אחרי השרייה עובד מצויין. תנסו פעם.
  • 7 לפרוס את הפטריות ולהניח בצד.
  • 8 להוציא את התבנית מהתנור, למרוח בצד אחד של חלקי העוף חרדל ובצד השני מעדן ריבת תות שדה. לזרות את שיני השום הקצוצות, להוסיף את הפטריות הפרוסות ולשפוך לתבנית 1/2 כוס יין.
  • 9 להחזיר את התבנית לתנור לעוד כ- 10-15 דקות.
  • 10 להוריד את נייר האלומיניום, להשאיר בתנור לעוד כ- 4 דקות ולהוציא את התבנית.
  • 11 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 15.7% 57.9% 24.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב