דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 263 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לרחוץ היטב את העוף ולהניח בתבנית פיירקס.
  • 2 לחמם תנור ל- 200 מעלות.
  • 3 לשפוך מעל מעט שמן זית ולתבל בפלפל, מלח, פפריקה ותבלין
  • סטייק, משני הצדדים.
  • 4 לכסות את התבנית עם נייר אלומיניום ולהכניס לתנור לשעה.
  • 5 להפוך את צד העוף באמצע האפיה.
  • 6 בזמן שהעוף בתנור להכניס את הפטריות לקערה עם מים ולתת לנוח ל- 10 דקות. להוציא את הפטריות ולרחוץ בעדינות תחת מים זורמים.
  • המהדרין יגידו שצריך לנקות עם מטלית לחה ואני אומרת שתחת מים זורמים אחרי השרייה עובד מצויין. תנסו פעם.
  • 7 לפרוס את הפטריות ולהניח בצד.
  • 8 להוציא את התבנית מהתנור, למרוח בצד אחד של חלקי העוף חרדל ובצד השני מעדן ריבת תות שדה. לזרות את שיני השום הקצוצות, להוסיף את הפטריות הפרוסות ולשפוך לתבנית 1/2 כוס יין.
  • 9 להחזיר את התבנית לתנור לעוד כ- 10-15 דקות.
  • 10 להוריד את נייר האלומיניום, להשאיר בתנור לעוד כ- 4 דקות ולהוציא את התבנית.
  • 11 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אלינוער מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)325124
חלבונים (גרם)37.56 14.28
פחמימות (גרם)166
מתוכן סוכרים (גרם)0.86 0.33
שומנים (גרם)10.21 3.88
מתוכם שומן רווי (גרם)2.07 0.79
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)116.67 44.36
נתרן (מ"ג)774.09294.33
סיבים תזונתיים (גרם)1.1 0.42
מים (גרם)170.964.98
ויטמין A (מק"ג)48.8418.57
ויטמין B (מ"ג)19.347.36
ויטמין B1 (מ"ג)0.190.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.430.16
ויטמין B3 (מ"ג)15.435.87
ויטמין B5 (מ"ג)2.440.93
ויטמין B6 (מ"ג)0.840.32
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)19.787.52
ויטמין B12 (מק"ג)0.630.24
ויטמין C (מ"ג)6.582.5
ויטמין D (מק"ג)0.190.07
ויטמין E (מ"ג)0.620.24
ויטמין K (מק"ג)4.151.58
סידן (מ"ג)33.312.66
ברזל (מ"ג)2.110.8
מגנזיום (מ"ג)50.7619.3
זרחן (מ"ג)338.86128.85
אבץ (מ"ג)2.911.11
אשלגן (מ"ג)556.06211.43
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.190.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.150.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.150.06
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 15.7% 57.9% 24.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.