גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | קציצות מבושלות מבשר בקר ועוף טחונים |
7 מנות/יחידות, 224 גרם למנה\יחידה (6-7 מנות, כ- 14-15 קציצות)
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בקציצות לאחר הטיגון. יש לטגן בכחצי כוס שמן. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
המתכון באדיבות עדנה עטיה
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 271 | 121 |
חלבונים (גרם) | 17.31 | 7.72 |
פחמימות (גרם) | 11 | 5 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1.46 | 0.65 |
שומנים (גרם) | 18 | 8.02 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.93 | 1.31 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.03 | 0.01 |
כולסטרול (מ"ג) | 88.42 | 39.42 |
נתרן (מ"ג) | 581.44 | 259.24 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.62 | 0.72 |
מים (גרם) | 162.73 | 72.56 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 97.77 | 43.59 |
ויטמין B (מ"ג) | 6.16 | 2.74 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.1 | 0.04 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.23 | 0.1 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 4.41 | 1.97 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.89 | 0.4 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.48 | 0.21 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 39.95 | 17.81 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 1.12 | 0.5 |
ויטמין C (מ"ג) | 58.56 | 26.11 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.2 | 0.09 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.68 | 0.3 |
ויטמין K (מק"ג) | 241.3 | 107.59 |
סידן (מ"ג) | 58.99 | 26.3 |
ברזל (מ"ג) | 2.82 | 1.26 |
מגנזיום (מ"ג) | 33.53 | 14.95 |
זרחן (מ"ג) | 185.83 | 82.86 |
אבץ (מ"ג) | 2.89 | 1.29 |
אשלגן (מ"ג) | 552.37 | 246.28 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.9 | 0.4 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.04 | 0.02 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.78 | 0.35 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.82 | 0.81 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.57 | 0.7 |