דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 383 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פלפלים ממולאים באורז וגבינה
  • 1 לחתוך את הפלפלים בצידם ולהוציא את הגרעינים.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה, ולאחר מכן לערבב אותו בקערה יחד עם האורז, הגזר, גבינת הפטה, גרידת התפוז והתבלינים. למלא את הפלפלים בתערובת המילוי.
  • 3 בסיר לטגן את הבצל בשמן עד לשקיפות. להוסיף את הפלפלים ומשכיבים אותם על צידם. להוסיף מים עד כיסוי כמעט מלא של הפלפלים. להוסיף גם את רסק העגבניות והעגבניה הקצוצה.
  • 4 להוסיף את התבלינים ולבשל כ- 20-25 דקות עד לריכוך הפלפלים.
  • 5 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להשמש באורז מלא, ואת הגבינה ניתן להמיר בגבינה בולגרית 5% שומן.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.5% 13.4% 10.4% 67.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב