דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 429 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בשר בקר עם עגבניות ותפוחי אדמה
ארוחת צהריים הכי טעימה שיש
  • 1 את הבשר (נתח כתף בקר שלם) מבשלים כשעתיים וחצי עד שלוש שעות במים רותחים עם בצל אחד וכף כורכום, עד אשר אפשר לנעוץ בו סכין. לקרר כמספר שעות או לילה במקרר, ואז לפרוס לקוביות גדולות.
  • 2 מטגנים במחבת את שני הבצלים בשמן עד השחמה, מוסיפים את קוביות הבשר עם הבצל (שבישלנו קודם) וממשיכים לבשל כ- 7 דקות נוספות. מוסיפים את השום ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את העגבניות החתוכות והקלופות, מערבבים, מבשלים כ- 5 דקות נוספות, מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים.
  • 4 על גבי כל התערובת מתבלים בכוס מים רותחים מעורבבת עם פפריקה, אבקת מרק עוף, פלפל שחור וכמון, ומערבבים.
  • 5 להכניס לאפייה בתנור בחום של 200 מעלות עם מכסה למשך כ- 35-40 דקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 15.9% 41.4% 38.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב