מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 290 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
תבשיל בקר בתוספת במיה לצהריים
- 1 לחתוך את פילה הבקר לקוביות בגודל הרצוי.
- 2 להרתיח סיר עם מים, לשים את קוביות הבשר בפנים ולבשל כ- 7-10 דקות (פעולה זו נועדה על מנת "לנקות" את הבשר). לאחר הבישול להעביר למסננת.
- 3 לקצוץ את הבצל ולטגן בשמן במחבת.
- 4 להוסיף את קוביות הבשר למחבת לטגן עד שמשנה את צבעו.
- 5 להוסיף את המלח, הפלפל השחור, רסק העגבניות והמים, ולהמשיך לבשל למשך כשעה.
- 6 להוסיף את הבמיה המופשרת (ניתן להשתמש גם בבמיה טרייה אך זמן הבישול יהיה ארוך יותר), לערבב היטב ולהמשיך לבשל עוד כרבע שעה.
- 7 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.1% |
28% |
57.4% |
12.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב