דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 290 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • פילה בקר - 1 ק"ג
    או פילה מדומה
  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
    קצוץ
  • שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    לטיגון
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
  • רסק עגבניות - 2 כפות - סה"כ (86 גרם)
  • מים -  כוסות - סה"כ (360 מ"ל)
    לבישול הסופי
  • במיה - 2 כוסות - סה"כ (226 גרם)
    מופשרת
  • מים - סיר שלם
    לבישול הראשוני

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בשר עם במיה
תבשיל בקר בתוספת במיה לצהריים
  • 1 לחתוך את פילה הבקר לקוביות בגודל הרצוי.
  • 2 להרתיח סיר עם מים, לשים את קוביות הבשר בפנים ולבשל כ- 7-10 דקות (פעולה זו נועדה על מנת "לנקות" את הבשר). לאחר הבישול להעביר למסננת.
  • 3 לקצוץ את הבצל ולטגן בשמן במחבת.
  • 4 להוסיף את קוביות הבשר למחבת לטגן עד שמשנה את צבעו.
  • 5 להוסיף את המלח, הפלפל השחור, רסק העגבניות והמים, ולהמשיך לבשל למשך כשעה.
  • 6 להוסיף את הבמיה המופשרת (ניתן להשתמש גם בבמיה טרייה אך זמן הבישול יהיה ארוך יותר), לערבב היטב ולהמשיך לבשל עוד כרבע שעה.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 28% 57.4% 12.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב