דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוזים ושוקולד צ`יפס
עוגת תפוזים ושוקולד צ`יפס ביתית
  • 1 להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף חלק ומבריק.
  • 2 לערבב את השוקולד צ`יפס עם כפית הקמח (כדי למנוע את שקיעת השוקולד צ`יפס בתחתית העוגה).
  • 3 לערבב את המצרכים היבשים בקערה.
  • 4 לבחוש את המצרכים הנוזליים בקערה נפרדת.
  • 5 לשפוך לקצף לסירוגין וגם לערבב לסירוגין פעם את המצרכים היבשים ופעם את המצרכים הנוזליים, עד לקבלת בלילה חלקה.
  • 6 להוסיף את השוקולד צ`יפס בתנועות עטיפה.
  • 7 להעביר את התערובת לתבנית משומנת ומקומחת, ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 30-40 דקות.
  • 8 לקרר את העוגה היטב ולפזר אבקת סוכר.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מס` 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 31.7% 7.9% 59.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב