מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 483 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
כרעיים בשילוב פתיתים לילדים
- 1 מחממים את השמן בסיר, מטגנים את הכרעיים משני הצדדים עד הזהבה ומוציאים.
- 2 באותו הסיר מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, מוסיפים את הפלפל האדום וממשיכים בטיגון קל למשך כ- 5 דקות. מוסיפים את העגבניות המגורדות, מערבבים, מוסיפים את התבלינים, מערבבים שוב, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
- 3 מחזירים לסיר את כרעי העוף המטוגנים, מכסים את הסיר וממשיכים בבישול כ- 35-40 דקות. מוסיפים את הפתיתים לסיר, מנמיכים את הלהבה וממשיכים בבישול כ- 7-8 דקות עם מכסה סגור.
- 4 מכבים את הגז ומשאירים את הסיר עם מכסה סגור למשך כ- 10 דקות נוספות.
- 5 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
במתכון כתוב בכרעי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.7% |
15.6% |
44.3% |
37.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב