מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 176 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנה עיקרית טעימה במיוחד
- 1 לערבב את כל מצרכי המלית ולהניח בצד למשך כ- 20 דקות לספיגת הטעמים.
- 2 להכין מתערובת הבשר כדורים בגודל הרצוי.
- 3 להניח כל כדור בשר על תחתית ארטישוק.
- 4 לקמח את תחתיות הארטישוק הממולאות במעט קמח ולטגן מעט בשמן חם.
- 5 לסדר את כל הממולאים בסיר אחד ליד השני.
- 6 לערבב את מצרכי הרוטב, למזוג מעל ומסביב לתחתיות הארטישוק הממולאות ולבשל על להבה נמוכה למשך כחצי שעה או עד שמוכן.
- 7 להעביר לכלי הגשה ולקשט בפטרוזיליה קצוצה.
- 8 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.6% |
16.5% |
48.7% |
28.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב