דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 278 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חציל עם גבינות, פטריות ותירס בתנור
ארוחת ערב טעימה במיוחד
  • 1 לערבב את הגבינה בולגרית, הפלפל השחור, הבצל, השום, הזעתר, הפטרוזיליה היבשה, פטריות השמפניון הטריות וגרגירי התירס.
  • 2 להניח במקרר לשעה להתגבשות טעמים.
  • 3 לחתוך את החציל לאורך ל- 5 פרוסות.
  • 4 להניח בתבנית אפייה על גבי נייר אפייה.
  • 5 למרוח את החמאה על פרוסות החציל.
  • 6 לחתוך את פרוסות הגבינה הצהובה לרצועות דקות ולהניח על כל פרוסות חציל.
  • 7 להניח במרכז כל פרוסה כף גדושה מהמלית שהכנו.
  • 8 להניח בצדדים מסביב למלית פטריות שמפיניון מסוננות מקופסא.
  • 9 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות למשך כחצי שעה עד להזהבה (תלוי בתנור). אחרי כ- 20 דקות לנעוץ קיסם בחצילים. באם הקיסם ננעץ עד הסוף בקלות והחצילים והגבינה מוזהבים - להוריד ל- 200 מעלות לעוד 10 דקות.
  • 10 להגיש חם.
  • 11 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 12.8% 42% 38.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב