דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 131 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מורחים את הפילה משני צדדיו במיוקל ומפזרים מלמעלה את אבקת המרק.
  • 2 לאחר מכן עוטפים את הדג בנייר כסף הדוק ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות צלזיוס לכחצי שעה.
  • 3 יש להיזהר לא לאפות יותר מידיי, אחרת עלול הדג להתייבש.
טיפ למתכון
רוזמרין מעל הממרח לטעם (:
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
הדג עצמו עשיר בשומן, אך צורת ההכנה דלה בשומן ולכן המתכון הוא דיאטטי בהתחשב בסוג הדג. מכיל שומן מסוג אומגה 3.

ציוד נדרש: נייר כסף

טעים מאוד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 43.2% 52.6% 4.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.76 (0.76 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב