דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פאי רברבר
פאי מקורי ומיוחד
  • 1 לשים את הרברבר (רוברבר) בסיר לרתיחה עדינה עם שאר החומרים לבישול הרברבר למשך חצי שעה על להבה נמוכה.
  • 2 בינתיים לרדד בתבנית עגולה 25/25 בצק שמרים דפוף קנוי (כזה הבא בגליל). לעלות טיפה לשוליים של ס"מ.
  • 3 לערבב בקערה כוס קמח שקדים, ביצה גדולה, חצי כוס שמנת קלה ו- 2 כפות סוכר. לערבב היטב עד למזוג מושלם ולצקת מעל הבצק שבתבנית.
  • 4 לסנן הרברבר מנוזליו, לסדר מעל תערובת קמח השקדים, לעטר בפרחי בצק שמסדרים משאריות הגליל הקנוי ולאפות בחום בינוני של 175 מעלות עד שמשחים ומתייצב למשך כחצי שעה. תערובת השקדים צריכה להתייצב למגע.
  • 5 כשמוציאים מהתנור יש לפדר באבקת סוכר.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה 25/25.

הערך התזונתי לא כולל את הרברבר ואת מקל הוניל. רוב הבצק משמש לריפוד התבנית, וממה שנותר קורצים צורות יפות במיקד כמו כוכב לב או מה שרוצים, ומניחים מעל הרברבר המבושל שבתבנית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 26% 6.8% 66.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב