דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פאי מקורי ומיוחד

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשים את הרברבר (רוברבר) בסיר לרתיחה עדינה עם שאר החומרים לבישול הרברבר למשך חצי שעה על להבה נמוכה.
  • 2 בינתיים לרדד בתבנית עגולה 25/25 בצק שמרים דפוף קנוי (כזה הבא בגליל). לעלות טיפה לשוליים של ס"מ.
  • 3 לערבב בקערה כוס קמח שקדים, ביצה גדולה, חצי כוס שמנת קלה ו- 2 כפות סוכר. לערבב היטב עד למזוג מושלם ולצקת מעל הבצק שבתבנית.
  • 4 לסנן הרברבר מנוזליו, לסדר מעל תערובת קמח השקדים, לעטר בפרחי בצק שמסדרים משאריות הגליל הקנוי ולאפות בחום בינוני של 175 מעלות עד שמשחים ומתייצב למשך כחצי שעה. תערובת השקדים צריכה להתייצב למגע.
  • 5 כשמוציאים מהתנור יש לפדר באבקת סוכר.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה 25/25.

הערך התזונתי לא כולל את הרברבר ואת מקל הוניל. רוב הבצק משמש לריפוד התבנית, וממה שנותר קורצים צורות יפות במיקד כמו כוכב לב או מה שרוצים, ומניחים מעל הרברבר המבושל שבתבנית.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של נורית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)290320
חלבונים (גרם)3.75 4.15
פחמימות (גרם)3741
מתוכן סוכרים (גרם)12.03 13.3
שומנים (גרם)14.3 15.82
מתוכם שומן רווי (גרם)6.68 7.39
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)14 15.48
נתרן (מ"ג)144.97160.36
סיבים תזונתיים (גרם)0.14 0.16
מים (גרם)14.7116.27
ויטמין A (מק"ג)5.446.02
ויטמין B (מק"ג)82.8391.63
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.621.79
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.03
ויטמין C (מ"ג)0.190.21
ויטמין D (מק"ג)0.10.12
ויטמין E (מ"ג)0.040.04
ויטמין K (מק"ג)0.010.01
סידן (מ"ג)7.598.39
ברזל (מ"ג)0.060.07
מגנזיום (מ"ג)0.550.61
זרחן (מ"ג)6.757.47
אבץ (מ"ג)0.050.05
אשלגן (מ"ג)15.0616.66
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.120.14
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.120.13

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 26% 6.8% 66.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה