דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פאי פטריות, תירס וגבינות
פאי פטריות, תירס וגבינות
פאי פטריות, תירס וגבינות
פאי נהדר שמשלב הרבה דברים טובים

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 209 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לשמן תבנית עגולה מס` 24, לפרוס מעל 3/4 מחבילת בצק ולהדק לתבנית (לחתוך מסביב לתבנית את השאריות). לחורר את הבצק במזלג.
  • 2 לסנן את התירס, הפטריות והטונה, להוסיף את הגבינות והתבלינים, לערבב ולהעביר מעל הבצק.
  • 3 את רבע הבצק שנותר לחתוך לרצועות די דקות ולסדר בצורת שתי וערב על המלית. למרוח בביצה טרופה ולפזר מעל את השומשום.
  • 4 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות ולאפות את הפאי כחצי שעה או עד להזהבה. לחתוך למשולשים, לצנן ולהגיש!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מס` 24 או תבנית סיליקון קטנה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של מזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)402192
חלבונים (גרם)16.45 7.87
פחמימות (גרם)3818
מתוכן סוכרים (גרם)0.03 0.01
שומנים (גרם)20.68 9.9
מתוכם שומן רווי (גרם)10.28 4.92
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)42.14 20.17
נתרן (מ"ג)1,185567.39
סיבים תזונתיים (גרם)0.33 0.16
מים (גרם)5.542.65
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)11.625.56
ויטמין B (מק"ג)0.1781.73
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.010
ויטמין B5 (מ"ג)0.110.05
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.421.64
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.03
ויטמין C (מ"ג)0.030.01
ויטמין D (מק"ג)0.460.22
ויטמין E (מ"ג)0.390.19
ויטמין K (מק"ג)0.230.11
סידן (מ"ג)142.0768.01
ברזל (מ"ג)0.170.08
מגנזיום (מ"ג)1.120.54
זרחן (מ"ג)14.576.98
אבץ (מ"ג)0.10.05
אשלגן (מ"ג)32.6715.64
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.140.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.270.13
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.250.12

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 27.6% 21.9% 50.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?