דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 209 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פאי פטריות, תירס וגבינות
פאי נהדר שמשלב הרבה דברים טובים
  • 1 לשמן תבנית עגולה מס` 24, לפרוס מעל 3/4 מחבילת בצק ולהדק לתבנית (לחתוך מסביב לתבנית את השאריות). לחורר את הבצק במזלג.
  • 2 לסנן את התירס, הפטריות והטונה, להוסיף את הגבינות והתבלינים, לערבב ולהעביר מעל הבצק.
  • 3 את רבע הבצק שנותר לחתוך לרצועות די דקות ולסדר בצורת שתי וערב על המלית. למרוח בביצה טרופה ולפזר מעל את השומשום.
  • 4 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות ולאפות את הפאי כחצי שעה או עד להזהבה. לחתוך למשולשים, לצנן ולהגיש!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מס` 24 או תבנית סיליקון קטנה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 27.6% 21.9% 50.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב