דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 178 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק ירקות עם כדורי בשר
מרק ירקות מזין עם בשר בקר
  • 1 לערבב את שורש הפטרוזיליה המגורר דק עם בשר הבקר הטחון.
  • 2 ליצור מתערובת הבשר עיגולים קטנים בידיים רטובות ולקרר לחצי שעה לפחות.
  • 3 בינתיים לסנן את התירס, לקצוץ לחתיכות בינוניות את הבצל והפלפלים, ולטגן בשמן. כעבור 3 דקות להוסיף את התירס המסונן, ולהמשיך לטגן על להבה גדולה תוך כדי ערבוב.
  • 4 לכתוש פנימה את השום, להוסיף כמון ולהמשיך לטגן דקה. להנמיך את הלהבה, להוסיף את העגבניות המרוסקות, התימין ועלה הדפנה.
  • 5 למלא 3 פעמים מים בקופסת העגבניות, לצקת מעל הכל, לכסות ולבשל 20 דקות ברתיחה עדינה.
  • 6 להוסיף את הפפריקה, המלח והפלפל השחור, לטעום, לתקן תיבול ולהכניס פנימה בזהירות את כדורי הבשר שהצטננו.
  • 7 לבשל כ- 20-30 דקות נוספות עד שמוכן. לקשט בפטרוזיליה וכוסברה ואפשר גם להוסיף אפונה ירוקה.
  • 8 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלה הדפנה. משקלי התירס והעגבניות הינם משקלי נטו של המוצרים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 20.3% 43.3% 32.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב