דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 664 גרם למנה\יחידה (כל מנה היא 3 חצילונים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חצילונים ממולאים בבשר
מעדן חצילונים ממולאים
  • 1 להוריד את הגבעולים של החצילונים ולרוקן אותם בעדינות (לשמור את פנים החציל ולא לזרוק).
  • 2 להניח את החצילונים במים ומיץ לימון כדי שלא ישחירו. להשרות את החצילונים לכל משך זמן הכנת המילוי והרוטב (אם לא משרים אותם בזמן הזה הם משחירים).
  • 3 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה קלה, להוסיף את הצנוברים ואת הבשר הטחון, להמשיך לטגן, להוסיף את התבלינים ולבשל למשך 15 דקות על להבה נמוכה.
  • 4 לקרר את המלית ולמלא בעדינות את החצילונים.
  • 5 לסדר את החצילונים בסיר שטוח ולפזר את פנים החציל מסביב.
  • 6 לערבב את מצרכי הרוטב, לשפוך מעל ומסביב לחצילונים, להביא לידי רתיחה ולבשל כ- 15 דקות נוספות או עד שמוכן.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.1% 16.9% 27.7% 44.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב