דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 364 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חריימה בורי
חריימה בורי מושלם למנה ראשונה בארוחה
  • 1 שוטפים את הפילטים (מדגי בורי גדולים, טריים, מנוקים וחתוכים לשניים), ומייבשים בנייר סופג.
  • 2 מחממים שמן זית בסיר רחב ונמוך. כשהשמן מתחמם מוסיפים את התבלין לדגים ואת הפפריקה - מחממים דקה בזהירות שלא יישרף.
  • 3 קוצצים את השום ומוסיפים לסיר.
  • 4 מוסיפים את הפלפלים החריפים החתוכים לרצועות לאורך, מבשלים דקה נוספת ומוסיפים מיד לאחר מכן את שימורי העגבניות.
  • 5 מוסיפים מלח, פלפל שחור, פטרוזיליה וכוסברה, ומבשלים במשך 10 דקות.
  • 6 מוסיפים את הפילטים ומבשלים בדיוק עוד 20 דקות.
  • 7 מפזרים כוסברה קצוצה מעל לקישוט ומגישים עם חלה טרייה.
  • 8 הרי לכם חריימה בורי מושלם - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר רחב ונמוך ברוחב 28-30.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 21.3% 67.3% 10.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב