דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 188 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה סלמון בזיגוג אסיאתי
אחת ההגשות היפות של פילה סלמון אפוי בתנור
  • 1 מערבבים את כל מצרכי המרינדה היטב.
  • 2 מנקים את נתחי פילה הסלמון (6 נתחים של פילה סלמון במשקל 150 גרם כל אחד בלי העור - מומלץ טרי), מורחים עליהם את המשרה מכל הכיוונים ומשרים אותם לפחות לשעה. במידה ומשתמשים בסלמון קפוא ולא טרי - משרים את נתחי הדג קודם לכן לשעה במים עם 2 כוסות מיץ לימון וכוס חומץ, כך שהנוזלים יכסו את הדג לגמרי. מוציאים ומנקים מקשקשים ושאר מרעין בישין.
  • 3 מחממים את התנור ל- 190 מעלות.
  • 4 מסדרים את נתחי הסלמון בתבנית ויוצקים עליהם את יתרת המרינדה.
  • 5 מפזרים מעל כל נתח מלח גס, פלפל שחור גרוס ושומשום, ואופים כ- 15 דקות בתנור.
  • 6 מגישים מיד ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להגיש עם בצל מטוגן פריך (קישור למתכון במתכונים החלופיים).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 34.1% 49.2% 16.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב