מצרכים למתכון
23 מנות/יחידות, 69 גרם למנה\יחידה (20-25 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגת הסולת הכי טעימה עם הקפה
- 1 מקציפים את הביצים בשלמותן, מוסיפים בהדרגה סוכר וסוכר וניל, וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
- 2 מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים שמן ומיץ תפוזים בזרם דק.
- 3 מוסיפים את שאר המצרכים בתנועות קיפול בסדר הבא: קמח, סולת, אבקת אפייה, קוקוס וגרידת לימון ותפוז.
- 4 יוצקים לתבנית מרובעת חד פעמית בינונית משומנת (או תבנית אחרת באותו גודל), ואופים בחום של 170 מעלות (לא טורבו) למשך כ- 45 דקות.
- 5 מרתיחים את מצרכי הסירופ כ- 5 דקות, מצננים מעט ויוצקים על העוגה כשהיא פושרת. מפזרים מעל קוקוס ופורסים את העוגה למעויינים (או בכל צורה אחרת שרוצים).
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית מרובעת חד פעמית בינונית משומנת (או תבנית אחרת באותו גודל).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.3% |
28.2% |
9.7% |
60.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב