מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 613 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 את הפלפלים שוטפים, מסירים את החלק העליון (ולא זורקים) ומנקים את הגרעינים, עם סכין חדה כדאי לחתוך פתח קטן בתחתית הפלפלים.
- 2 מסדרים את הפלפלים בסיר בצורה נוחה בשכבה 1 – כמו בתמונה.
- 3 לטגן במחבת עד שהבשר מוכן.
- 4 בינתיים בקערה לשים 2 כוסות אורז לבן שטוף היטב, צרור עלי סלרי קצוצים, את שיני השום הקצוצות, רבע כוס השמן ואבקת מרק העוף.
- 5 כשהבשר מוכן לערבב את 2 התערובות ולתת להם לנוח מעט.
- 6 לקערה אחרת נכניס את רסק העגבניות, המלח, הפלפל, הפפריקה וכוסות המים.
- 7 למלא כל פלפל עד לגובה 3/4 בשתי התערובות הראשונות.
- 8 עם כף לשים 2-3 כפות מהרוטב לתוך הפלפל ולסגור את הפלפל עם המכסה שלו.
- 9 לשפוך את שאר הרוטב לסיר, להביא לרתיחה ואז לבשל עד שהאורז מוכן על אש קטנה.
- 10 בתאבון – פנינה.
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
המלצה - הפלפלים טעימים יותר יום אחרי.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10.7% |
20.4% |
18.2% |
50.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב