דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 129 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שזיפים ביתית קלה להכנה
עוגת שזיפים טעימה וקלה
  • 1 לחתוך את השזיפים לרבעים, לפזר עליהם את סוכר הוניל ולהניח בצד.
  • 2 להקציף במיקסר את הביצים השלמות עם הסוכר (כך העוגה יוצאת יותר אוורירית), להוסיף לסירוגין את השמן ואת הקמח התופח, ולבחוש בעדינות למרקם חלק.
  • 3 לפזר את כף הקמח על השזיפים ולהוסיף אותם לבצק.
  • 4 לערבב שוב בעדינות ולהעביר לתבנית משומנת ומקומחת.
  • 5 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 35 דקות או עד שהעוגה משחימה. לקרר ולפזר אבקת סוכר מעל העוגה. מתקבלת עוגת שזיפים קלה וטעימה!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מס` 26 עגולה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 27.7% 8.5% 61.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב