דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפינס של בתיה
  • 1 לחמם תנור ל-180 מעלות, אני אפיתי בטורבו.
  • 2 לשמן תבניות מאפינס - אני ריססתי עם שמן את התבניות.
  • 3 לערבב בקערה נפרדת את היבשים: שני סוגי הקמח, שוקולד צ`יפס, סודה, סוכר והתערובת - להניח בצד.
  • 4 להקציף את הביצים השלמות בערך 3 דקות.
  • 5 להוסיף לביצים את מחית התפוחי עץ ולערבב עם מרית.
  • 6 לשפוך את הקערה של היבשים לקערה של הביצים ולערבב אותם עד שיתאחדו.
  • 7 לשפוך לתוך תבניות מאפינס, אני השתמשתי עם מצקת של מרק.
  • 8 לאפות בערך 20 עד 25 דקות, לא לאפות יותר מידי, לבדוק עם קיסם, אם יוצא יבש, מוכנים.

הכמות מספיקה ל-16 מאפינס בתבניות אישיות קטנות חד פעמיות, אפשר להגדיל את כמות המאפינס על ידי כך שנשים כמות קטנה יותר של מאפינס בכל תבנית. אני אהבתי את הגודל הזה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 21.6% 10.8% 65.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב