דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוזים בסיר פלא
עוגת תפוזים קלה וטעימה
  • 1 להפריד את הביצים. להקציף במיקסר את החלבונים עם סוכר ושקית אחת של סוכר וניל.
  • 2 בקערה נפרדת לטרוף קלות במקצף ידני (לא להקציף במיקסר): חלמונים, שמן, מיץ תפוזים, גרד מקליפת תפוז, שקית אחת סוכר וניל ושקית אבקת אפייה.
  • 3 להאט את מהירות המיקסר, ולהעביר לאט לאט את קערת החלמונים לקערת החלבונים.
  • 4 להוסיף את הקמח עד שהכל נבלע בתוך התערובת (לא להקציף יותר מדי).
  • 5 לקפל פנימה את הסודה לשתייה (חשוב לעשות זאת רגע לפני שמכניסים לתנור).
  • 6 לשפוך את הבלילה לסיר פלא משומן במרגרינה.
  • 7 לאפות בחום של 175 מעלות כ- 30-40 דקות (ללא מכסה).
  • 8 בגמר האפייה להוציא את הסיר, להניח על הכיריים ולאחר כ- 30 דקות לחלץ את העוגה מהסיר. הרי לכם עוגת תפוזים בסיר פלא מושלמת לאירוח.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר פלא.

לעוגה הזאת אני קוראת "עוגת יועד" על שם יועד שלי שאוהב את העוגה הזאת כל כך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 18.8% 11.4% 69.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב