דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 142 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת תפוזים עם קרם תפוזים ותותים
שילוב נהדר של תפוזים ותותים
  • הכנה העוגה:
  • 1 מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
  • 2 משמנים תבנית קוגלהוף 26 עם מעט שמן ומקמחים.
  • 3 מפרידים את הביצים.
  • 4 מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר למשך 5 דקות במהירות גבוהה.
  • 5 מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים שמן בהדרגה. מוסיפים גרידת תפוז ומיץ תפוזים.
  • 6 בקערה אחרת להקציף את החלבונים עם 3 כפות סוכר עד לקצף יציב.
  • 7 מקפלים את החלבונים המוקצפים לתערובת החלמונים בפעמיים.
  • 8 מנפים את הקמח ומוסיפים לתערובת בפעמיים גם כן.
  • 9 מכניסים את התערובת לתוך התבנית ואופים במשך 50 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
  • 10 מוציאים את העוגה מהתנור ומקררים לחלוטין.
  • הכנת הקרם:
  • 1 מערבבים את כל החומרים עד לקבלת קרם חלק (מלבד גרידת התפוז).
  • 2 מוסיפים מעט גרידת תפוז ומערבבים.
  • הרכבת העוגה:
  • 1 שוטפים את התותים וחותכים אותם לפרוסות דקות לאורך.
  • 2 לאחר שהעוגה התקררה לגמרי חותכים עם סכין גדולה את העוגה לרוחב בשני מקומות כך שהעוגה תהיה מחולקת ל- 3 חלקים.
  • 3 בזהירות מורחים את קרם התפוז בין שכבות העוגה ומוסיפים התותים מעל.
  • 4 מרכיבים מחדש את העוגה.
  • 5 מעל העוגה ניתן להוסיף קרם תפוז ותותים שלמים חתוכים לרוחב לקישוט.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קוגלהוף 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 32.2% 8.9% 58.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב