שילוב נהדר של גרונות הודו עם גרגירי חומוס
1. מבשלים את גרונות ההודו בסיר לחץ (אם אין סיר לחץ אז בסיר רגיל לפחות כשעתיים).
2. בסיר מניחים את גרגירי החומוס (ראו הערה לגבי שימוש בגרגירי חומוס יבשים במידה ורוצים), מכסים במים ומביאים לרתיחה.
3. מוסיפים את השמן, השום, הפלפלים, עלי הדפנה והתבלינים.
4. מוסיפים את גרונות ההודו לסיר וממשיכים בבישול כשעה לפחות.
5. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את עלי הדפנה ופלפלי השודניה. ניתן להשתמש גם בגרגירי חומוס יבשים שאינם קפואים ומבושלים, אך במקרה כזה יש צורך להשרות אותם למשך לילה שלם קודם. כמו כן, זמן הבישול יהיה מעט ארוך יותר עד לריכוך גרגירי החומוס.