דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 535 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל גרונות הודו עם חומוס
שילוב נהדר של גרונות הודו עם גרגירי חומוס
  • 1 מבשלים את גרונות ההודו בסיר לחץ (אם אין סיר לחץ אז בסיר רגיל לפחות כשעתיים).
  • 2 בסיר מניחים את גרגירי החומוס (ראו הערה לגבי שימוש בגרגירי חומוס יבשים במידה ורוצים), מכסים במים ומביאים לרתיחה.
  • 3 מוסיפים את השמן, השום, הפלפלים, עלי הדפנה והתבלינים, מערבבים, מוסיפים את גרונות ההודו לסיר וממשיכים בבישול כשעה לפחות.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את פלפלי השודניה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. ניתן להשתמש גם בגרגירי חומוס יבשים שאינם קפואים ומבושלים, אך במקרה כזה יש צורך להשרות אותם למשך לילה שלם קודם. כמו כן, זמן הבישול יהיה מעט ארוך יותר עד לריכוך גרגירי החומוס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10% 14.1% 51.7% 24.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב