מצרכים למתכון
18 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסופגניות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
סופגניות הפתעה שכיף לאכול
- 1 לקחת את כל מצרכי הבצק וללוש במשך כ- 5 דקות ידנית לבצק רך אבל לא דביק.
- 2 להתפיח את הבצק למשך כשעה.
- 3 לחלק את הבצק לכדורים (כ- 18 כדורים קטנים).
- 4 כל שישה כדורים למלא במילוי אחר: קוביות שוקולד, קוביות אננס ופרוסות בננה. לסגור כל כדור בצק ולהניח בצד לכ- 20 דקות.
- 5 לטגן את הסופגניות הקטנות בשמן עמוק (1/2 ליטר שמן - ראו מידע נוסף לגבי כמות השמן במתכון).
- 6 להניח על נייר סופג לספיגת עודפי השמן, לפדר באבקת סוכר ולהגיש.
- 7 בוחרים סופגניה ונהנים כל פעם מהפתעה אחרת - חג שמח
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בסופגניות לאחר הטיגון. יש להשתמש בחצי ליטר שמן לטיגון עמוק. הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסוכר במידה ומוסיפים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.2% |
26.9% |
9.8% |
63.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב