טיגוניות קטנות ומתוקות
1. לבחוש את כל מצרכי הבצק לפי הסדר (ידנית - אין צורך במיקסר, או עד שהעיסה תהיה חלקה) ולהכניס לשקית זילוף עם פיה משוננת.
2. לבשל את מצרכי סירופ הסוכר למשך כ- 15 דקות על להבה נמוכה או עד להסמכת הסירופ, ולהשאיר על להבה הכי נמוכה עד שהטיגוניות מוכנות.
3. לזלף בתוך שמן עמוק חם חתיכות קטנות מהבצק (באורך הרצוי), לטגן עד להזהבה, להוציא בעזרת כף מחוררת ולהניח על נייר סופג.
4. לטבול בסירופ החם, להעביר לכלי הגשה ולקשט בסוכריות צבעוניות או קוקוס.
5. בתיאבון וחג שמח
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטיגוניות לאחר הטיגון. יש להשתמש בחצי ליטר שמן לטיגון עמוק.