דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

38 מנות/יחידות, 41 גרם למנה\יחידה (35-40 טיגוניות קטנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טיגוניות בסירופ לימון והל
טיגוניות קטנות ומתוקות
  • 1 לבחוש את כל מצרכי הבצק לפי הסדר (ידנית - אין צורך במיקסר, או עד שהעיסה תהיה חלקה) ולהכניס לשקית זילוף עם פיה משוננת.
  • 2 לבשל את מצרכי סירופ הסוכר למשך כ- 15 דקות על להבה נמוכה או עד להסמכת הסירופ, ולהשאיר על להבה הכי נמוכה עד שהטיגוניות מוכנות.
  • 3 לזלף בתוך שמן עמוק חם חתיכות קטנות מהבצק (באורך הרצוי), לטגן עד להזהבה, להוציא בעזרת כף מחוררת ולהניח על נייר סופג.
  • 4 לטבול בסירופ החם, להעביר לכלי הגשה ולקשט בסוכריות צבעוניות או קוקוס.
  • 5 בתיאבון וחג שמח חיוך

ציוד נדרש: שקית זילוף עם פיה משוננת.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטיגוניות לאחר הטיגון. יש להשתמש בחצי ליטר שמן לטיגון עמוק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 35.3% 8% 56.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב