דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוזים קלה להכנה
הכי קל והכי טעים: עוגת תפוזים
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 175 מעלות.
  • 2 להפריד את החלבונים והחלמונים.
  • 3 להקציף את החלבונים עם כוס סוכר וסוכר וניל.
  • 4 את החלמונים לקשקש היטב עם מטרפה ידנית יחד עם 1/4 כוס סוכר. להוסיף לתערובת הזאת גם שמן ומיץ תפוזים.
  • 5 לאחד את תערובת החלמונים יחד עם קצף החלבונים בקצב איטי ובהדרגה (כאן מנמיכים את מהירות המיקסר ל- 1).
  • 6 להוסיף את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה עד לאיחוד בלבד (ערבול קצר מאוד!). להישאר על מהירות נמוכה ולסגור ברגע שהחומרים מתאחדים.
  • 7 להעביר את התערובת לתבנית 26 או 24 (תלוי בגובה שרוצים), ולאפות בתנור במשך 30-40 דקות (תלוי בתנור - מומלץ לבדוק אחרי חצי שעה ולראות מה מצב העוגה, ואם צריך להמשיך באפייה ל- 5-10 דקות נוספות).
  • 8 הרי לכם עוגת תפוזים קלה להכנה וטעימה ביותר - בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 26 או 24.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 19.4% 9.6% 70.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב