הכי קל והכי טעים: עוגת תפוזים
1. לחמם את התנור מראש לחום של 175 מעלות.
2. להפריד את החלבונים והחלמונים.
3. להקציף את החלבונים עם כוס סוכר וסוכר וניל.
4. את החלמונים לקשקש היטב עם מטרפה ידנית יחד עם 1/4 כוס סוכר. להוסיף לתערובת הזאת גם שמן ומיץ תפוזים.
5. לאחד את תערובת החלמונים יחד עם קצף החלבונים בקצב איטי ובהדרגה (כאן מנמיכים את מהירות המיקסר ל- 1).
6. להוסיף את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה עד לאיחוד בלבד (ערבול קצר מאוד!). להישאר על מהירות נמוכה ולסגור ברגע שהחומרים מתאחדים.
7. להעביר את התערובת לתבנית 26 או 24 (תלוי בגובה שרוצים), ולאפות בתנור במשך 30-40 דקות (תלוי בתנור - מומלץ לבדוק אחרי חצי שעה ולראות מה מצב העוגה, ואם צריך להמשיך באפייה ל- 5-10 דקות נוספות).
8. הרי לכם עוגת תפוזים קלה להכנה וטעימה ביותר - בהצלחה ובתיאבון