דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 124 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת גבינה של בית מלון
עוגת גבינה קלה להכנה שמגישים בבתי המלון
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 150 מעלות ומניחים תבנית עם מים בתחתית התנור.
  • 2 בקערה מערבבים במערבל ידני את כל מצרכי העוגה, לפי הסדר שהם מופיעים, עד לתערובת אחידה, חלקה וללא גושים.
  • 3 משמנים מעט תבנית עגולה מס` 26 או 28 (אפשר גם בתבנית מלבנית) ומוזגים אליה את הבלילה. אופים את העוגה בתנור למשך כשעה עד שעה ורבע לפחות, עד שהשוליים משחימים מעט.
  • 4 מוציאים ומצננים בחוץ לפחות כ- 3 שעות עד שהעוגה תתייצב. אפשר בשלב זה לפזר מעט אבקת סוכר ואז מכניסים למקרר להתייצבות נוספת. מתקבלת עוגת גבינה של בתי מלון פשוט מושלמת.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר לאכול את העוגה גם קרה ואפשר גם לחמם במיקרוגל מעט לפני ההגשה.

ציוד נדרש: תבנית עגולה מס` 26 או 28 (או תבנית מלבנית).

בזמן האפייה העוגה עולה ותופחת, אך לאחר שמוציאים אותה ומצננים אותה בחוץ בטמפרטורת החדר היא תצנח לגובה המקורי שלה - לא להיבהל מכיוון שכך זה אמור להיות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 11.3% 27.1% 61.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב