דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 163 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פסטה עם פטריות וגבינות
שילוב נהדר של פסטה, פטריות וגבינות
  • 1 מבשלים את הפסטה כ- 3/4 בישול, מסננים מנוזלים ומפזרים על תבנית בקוטר 26 משומנת.
  • 2 מטגנים את הבצל בשמן הזית עד הזהבה קלה. מוסיפים שום, מערבבים ומוסיפים את הפטריות (השטופות). מפזרים מעל מלח גס (אפשר גם מעט פלפל) וחצי כפית אורגנו. מקפיצים כ- 2-3 דקות ומוכן (מצננים מעט).
  • 3 בעזרת מטרפה ידנית טורפים את כל החומרים לרוטב השמנת יחד. מוסיפים מחצית מכמות הגבינה הצהובה, הקוטג` והגבינה הבולגרית, ואת הפטריות המוקפצות עם הבצל, ומערבבים.
  • 4 יוצקים את תערובת השמנת והפטריות מעל שכבת הפסטה בתבנית. לאחר מכן, מפזרים את שאר הגבינה הצהובה ומעל כפית אורגנו.
  • 5 אופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות עד שמזהיב היטב מלמעלה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית לפשטידות (פיירקס או חרס) בקוטר 26.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 21.8% 30.4% 45.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב