דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 117 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה אפויה אוורירית
עוגת גבינה אוורירית וטעימה
  • 1 להפריד את הביצים ולהקציף בקערה את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב ורך.
  • 2 בקערה שנייה לערבב את שאר המצרכים(הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה, סוכר הוניל, אינסטנט פודינג הוניל, הקורנפלור, רבע כוס הסוכר וגרידת הלימון - חוץ מהחלמונים). לאחר שמתקבלת עיסה חלקה יש להוסיף את החלמונים בזה אחר זה עד להטמעה בתערובת.
  • 3 לחבר בין שתי הקערות ולערבב בצורת עטיפה.
  • 4 לחמם את התנור ל- 220 מעלות ובתחתית התנור להניח תבנית תנור עם מים רותחים (ליצור סביבת אפייה לחה).
  • 5 ליצוק את התערובת אל תבנית 26 עגולה משומנת (לספוג מעט את השמן עם נייר מגבת), ולאפות את העוגה בתנור במשך כ- 20 דקות בחום של 220 מעלות.
  • 6 להוציא את העוגה מהתנור, להוריד ל- 150 מעלות (כן, להוציא את העוגה ועם סכין לשחרר את שולי העוגה - ככה מונעים מהעוגה להתבקע) ולהחזיר את העוגה לעוד שעה בחום של 150 מעלות.
  • 7 לאחר שעת האפייה לכבות את התנור ולא לפתוח אותו לפחות לעוד שעה. עוגת הגבינה תחזור לגובה המקורי שלה לאחר שתתקרר מחוץ לתנור.
  • 8 הרי לכם עוגת גבינה אוורירית טעימה בטירוף - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 26 עגולה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 18.2% 24.4% 57.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב