דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 109 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה אפויה אוורירית
עוגת גבינה אוורירית וטעימה
  • 1 להקציף בקערה את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ורך.
  • 2 בקערה נוספת לערבב את כל מרכיבי תערובת הגבינה מלבד החלמונים. לאחר שמתקבלת עיסה חלקה להוסיף את החלמונים בזה אחר זה עד להטמעה בתערובת.
  • 3 לחבר בין שתי הקערות ולערבב בתנועות עטיפה.
  • 4 לחמם את התנור מראש לחום של 220 מעלות ובתחתית התנור להניח תבנית תנור עם מים רותחים (ליצור סביבת אפייה לחה).
  • 5 ליצוק את התערובת אל תבנית עגולה משומנת בקוטר 26 ס"מ (לספוג מעט את השמן עם נייר מגבת), ולאפות את העוגה בתנור החם במשך כ- 20 דקות.
  • 6 להוציא את העוגה מהתנור, להנמיך לחום של 150 מעלות (כן, להוציא את העוגה ועם סכין לשחרר את שולי העוגה - ככה מונעים מהעוגה להתבקע) ולהחזיר את העוגה לעוד אפייה של כשעה.
  • 7 לאחר שעת האפייה לכבות את התנור ולא לפתוח אותו לפחות לעוד שעה. עוגת הגבינה תחזור לגובה המקורי שלה לאחר שתתקרר מחוץ לתנור. הרי לכם עוגת גבינה אוורירית טעימה בטירוף!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 26 עגולה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 16.9% 22.9% 60.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב