דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 626 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
חצי כבש ממולא עם אורז
  • 1 עושים מרינדה לכבש כדי למרוח אותו (עדיף לעשות את זה יום לפני ולהשאיר את הכבש עם המרינדה יום שלם במקרר כדי שיתפוס את כל הטעם).
  • 2 מערבבים היטב, מורחים את חצי הכבש מבחוץ ומבפנים ומשאירים במקרר.
  • 3 אחרי זה קולים את הצנובר עד לקבלת צבע זהבהב ומשאירים בצד.
  • 4 לאחר מכן מחממים שמן בסיר, מוסיפים את האורז ומתחילים לערבב שלא ידבק.
  • 5 מוסיפים מלח, פלפל, מוסקט, קינמון לפי הטעם ומערבבים טוב טוב עד שהאורז רותח.
  • 6 מעבירים לכלי יבש ונקי.
  • 7 מוסיפים את הצנובר ומערבבים היטב.
  • 8 מתחילים במילוי הכבש אחרי שהאורז התקרר מעט.
  • 9 ממלאים את חצי הכבש בכל המילוי שהכנו מראש ועוטפים אותו בנייר אפייה כפול.
  • 10 להכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לחמש שעות.
  • 11 אחרי חמש שעות מוציאים את חצי הכבש ומגישים על השולחן.
  • 12 בתיאבון - השף מייסור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 56.9% 40.4% 1.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב