דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות חמאה תפוז
עוגיות חמאה תפוזיות קלות להכנה
  • 1 בקערת המיקסר מקציפים יחד את החמאה, הסוכר, גרידת התפוז ותמצית הוניל, עד לקבלת תערובת קציפתית מאוד. מוסיפים את הביצה ומקציפים עד להטמעתה. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
  • 2 מעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנתר משונן גדול ומזלפים שושנים על גבי מגש עם נייר אפייה. שומרים על רווחים בין העוגיות כיוון שהן מתרחבות באפייה.
  • 3 מקפיאים את המגשים למשך 20-30 דקות ובינתיים מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  • 4 אופים את העוגיות במשך 8-10 דקות עד להזהבה. מצננים היטב ומעבירים לכלי אטום.
  • 5 הרי לכם עוגיות חמאה תפוז מושלמות - בתיאבון חיוך

מי שלא אוהב את טעם התפוז יכול להשמיט את גרידת התפוז (אך לא תתקבלנה עוגיות חמאה תפוז כמובן אלא עוגיות חמאה רגילות וטעימות).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 27.4% 7.2% 65.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב