דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 315 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל עוף בתבלינים
  • 1 לפרוס את הבצל והעגבניות לפרוסות, את הגמבות לרצועות ואת השום לקצוץ. לסדר את כל הירקות בסיר רחב.
  • 2 בקערה לערבב את השמן עם התבלינים. לטבול את העוף בתערובת התבלינים מכל הצדדים ולהניח על הירקות.
  • 3 להניח על הגז ולבשל למשך כשעה תחילה על אש גבוהה ואז להנמיך.
  • 4 לבריאות ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. בעיקרון לא צריך להוסיף נוזלים - העוף מתבשל במיצים של עצמו. במידת הצורך אפשר להוסיף מעט נוזלים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.2% 17.7% 48.1% 27%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב