דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 315 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לפרוס את הבצל והעגבניות לפרוסות, את הגמבות לרצועות ואת השום לקצוץ. לסדר את כל הירקות בסיר רחב.
  • 2 בקערה לערבב את השמן עם התבלינים. לטבול את העוף בתערובת התבלינים מכל הצדדים ולהניח על הירקות.
  • 3 להניח על הגז ולבשל למשך כשעה תחילה על אש גבוהה ואז להנמיך.
  • 4 לבריאות ובתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. בעיקרון לא צריך להוסיף נוזלים - העוף מתבשל במיצים של עצמו. במידת הצורך אפשר להוסיף מעט נוזלים.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)26584
חלבונים (גרם)27.68 8.79
פחמימות (גרם)165
מתוכן סוכרים (גרם)6.67 2.12
שומנים (גרם)10.19 3.24
מתוכם שומן רווי (גרם)1.7 0.54
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.130.04
כולסטרול (מ"ג)100 31.75
נתרן (מ"ג)989.56314.15
סיבים תזונתיים (גרם)4.15 1.32
מים (גרם)257.9181.88
ליקופן (מ"ג)1.480.47
ויטמין A (מק"ג)182.9858.09
ויטמין B (מ"ג)12.343.92
ויטמין B1 (מ"ג)0.20.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.360.11
ויטמין B3 (מ"ג)8.992.85
ויטמין B5 (מ"ג)1.850.59
ויטמין B6 (מ"ג)0.880.28
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)62.4219.82
ויטמין B12 (מק"ג)0.450.14
ויטמין C (מ"ג)93.5729.7
ויטמין E (מ"ג)2.230.71
ויטמין K (מק"ג)13.434.26
סידן (מ"ג)55.217.52
ברזל (מ"ג)3.331.06
מגנזיום (מ"ג)57.2318.17
זרחן (מ"ג)275.287.36
אבץ (מ"ג)3.151
אשלגן (מ"ג)754.56239.54
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.30.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.250.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.090.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.090.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.2% 17.7% 48.1% 27%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.26 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.