מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 270 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
קציצות טעימות בתוספת שומר
- 1 לשים בקערה את הבשר הטחון, להוסיף את הבצל הקצוץ, הפטרוזיליה, שיני השום, 4 כפות המים, 3 כפות פירורי הלחם ושאר התבלינים.
- 2 לערבב וללוש היטב.
- 3 בידיים רטובות ליצור צורת קציצה, לעטוף בפירורי לחם ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.
- 4 לחתוך לרבעים את השומר ואת הבצל, ולטגן בסיר מכל הכיוונים עד שמתקבל מעט צבע. לתבל בתבלינים ולערבב.
- 5 להוסיף את קציצות הבשר ואת המים, ולערבב בעדינות. להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כחצי שעה נוספת. לפני ההגשה לפזר עוד פטרוזיליה מעל הקציצות לפי הטעם.
- 6 הרי לכם קציצות בשר עם שומר לצהריים - בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ואפייה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.1% |
13.2% |
26.4% |
54.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב